Ātrā siera kūka

Kad pienācis laiks, kad dienas palikušas īsākas, laiks paskrien nemanot. Tāpēc vairāk sāc vērtēt dienas gaišo pusi un saudzēt katru minūti. Par ko es runāju? Atkal jau par kūku.


SASTĀVDAĻAS
Tieši tik daudz sastāvdaļu ir nepieciešams, lai pagatavotu garšīgu siera kūku... un nedaudz laika, apt.30min.
Pamatnei:
200g mandeļu miltu - 14g OGH,
30g sludinātāja - 5g OGH,
60g sviesta,
1 ola

Siera krēmam:
300g krēmsiers - 12,9 OGH,
80g saldinātāja - 17g OGH,
2 olas,
1 tējk.sāls

Cepurītei:
400g zemeņu - 24g OGH
Želantīns
Bet var izmantot jebkuras Jums tīkamas ogas un rotājumus.

PAGATAVOŠANA :)

Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30min, pēc tam mīklu ieklāj formā.
Saputo krēmsieru ar olu, saldinātāju, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsnī uz 50min. Cep 170 grādos.
Pilnībā atdzesē un izmanto izvēlētās "cepurītes" sastāvdaļas, bet tas paildzinās "pasniegšanas" laiku vismaz uz 2 stundām..
Man šoreiz ir sarkangalvīte. Kūka iekšā balta un maiga, ko pārklāj sarkanā zemeņu kārta - gluži kā sarkangalvīte. Dzīvesprieks, kas dzīvo kūka ir +/- 75g OGH, cik nu liels prieks katram, to Jūs nosakāt paši. Katrā gadījumā rīts sācies jauki..



Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Ar ko atšķiras Libre1 un Libre2 (FreeStyle Libre glikozes monitoringa sistēma)

Ierīce nepārtrauktai glikozes noteikšanai asinīs - Freestyle Libre System

Kas ir pH līmenis?